Despre noi

O echipa de frigotehnisti, dotati cu toate uneltele specifice, specialistii nostri se deplaseaza rapid in orice colt al Bucurestiului sau in imediata vecinatate: Ilfov sau zone apropiate din judetele limitrofe - Giurgiu, Prahova, Calarasi, Dambovita sau Ialomita. Functionam ca service inca din anul 1999, iar acum, pentru a tine pasul cu tehnologia, ne-am hotarat sa ne promovam online! Sediul nostrul este in Bucuresti insa, daca este posibil, in limita timpului disponibil, putem sa programam si iesiri din oras!

Probleme cu frigiderul? Noi te ajutam!

Experienta indelungata ne permite sa rezolvam cele mai complicate probleme, fie ca este vorba despre frigidere mai vechi sau mai noi, fie ca aveti nevoie de un compresor nou, un vaporizator modern sau de inlocuirea manerului usii. Recomandam cu sinceritate repararea frigiderelor dumneavoastra, in detrimentul achizitionarea unuia nou, din mai multe motive:

  • chiar daca ar putea sa va sune ciudat, frigiderele mai vechi au o calitate superioara;
  • manufacturarea unui frigider nou presupune consumul de materii prime, daunatoare mediului;
  • pretul unui frigider nou poate sa fie de cateva sute de ori mai mare decat o interventie rapida a depanatorilor nostri;
  • nu trebuie sa veniti dvs la service, noi ne deplasam la domiciliu.

Preturile practicate sunt mult sub media pietei, insa nu afecteaza, in niciun fel, calitatea interventiilor! Putem oferi cele mai mici tarife pentru ca avem contracte cu majoritatea furnizorilor de piese de schimb, iar organizarea noastra interna face interventiile eficiente, intr-un interval de timp rapid.